Delopreality Logo
DÔVERA * EMPATIA * ĽUDSKOSŤ * OTVORENOSŤ * PROFESIONALITA
V ponuke je 10 nehnuteľností.

BLÍZKO JAZERA KUCHAJDA A OC VIVO PONÚKAME NA PREDAJ ÚTULNÝ DOMČEK SO ZÁHRADOU

Cena:
299 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Pluhová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 2
Podlahová plocha: 57 m2
Plocha pozemku: 417 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 3929
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj veľmi príjemný, útulný rodinný dom v časti Bratislava Nové Mesto na Pluhovej ulici. Pozemok má výmeru 417 m2, zastavaná plocha je 157 m2 a úžitková plocha je 56,77 m2. Domček je prízemný, je možnosť dostavby a tiež nadstaviť ďalšie poschodie. Z hľadiska investície je to výborná príležitosť prestavby alebo stavby nového domu.
Dom má dve izby, chodbu, kuchyňu, špajzu a kúpeľňu s Wc kde je umiestnený aj plynový kotol na vykurovanie a teplú vodu, cez východ na záhradu sa dá prejsť do dielničky so zavedenou elektrinou. Pred domom je predzáhradka a za domom veľmi pekná udržiavaná záhrada so studňou s elektrickým čerpadlom. V záhrade je cítiť, že majitelia sa o ňu starajú s láskou, sú tu ovocné stromy, kvety, zelenina, kríky.......
V celom dome sú medené elektrické rozvody, plastové okná s vonkajšími roletami. Strecha je sedlová a na povalu je možný prístup rebríkom.
Dom sa nachádza v tichej časti v okolí rodinných domov.
Pluhová ulica je veľmi dobrá v dostupnosti autom, ale aj verejnou dopravou (autobus, električka), v okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Táto lokalita je vhodná pre všetky vekové kategórie, bezbariérový pohyb po okolí, vyhľadávaná hlavne pre výbornú dostupnosť služieb, potraviny, supermarkety, škôlky, školy, detské ihriská a športoviská, banky, bankomaty, polikliniky, reštaurácie). Obchodné centrum VIVO pár min pešo. Pre milovníkov prírody a zdravého životného štýlu sú v blízkosti jazero Kuchajda a príroda - Vinohrady.
Cena nehnuteľnosti je 299 000 Eur.
K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii Delop real, s.r.o. vo výške 2% z konečnej kúpnej ceny. V poplatku je zahrnutý: kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti, poradenstvo a hypotékarny špecialista.

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Rathouská
Telefón:0915952068
E-mail:denisa.rathouska-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.