Delopreality Logo
DÔVERA * EMPATIA * ĽUDSKOSŤ * OTVORENOSŤ * PROFESIONALITA
V ponuke je 10 nehnuteľností.

PRI RAČIANSKOM MÝTE PONÚKAME NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII

Cena:
199 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Mikovíniho
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 49 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 6
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 3903
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt na ulici Mikovíniho, v tesnej blízkosti Racianskeho Mýta. Byt je v OV a má výmeru 47,87m2 + 1,7m2 balkón. Byt je situovaný na 6/8 z poschodí. Na každom poschodí za nachádzajú 4 byty.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi, disponuje spálňou, obývačkou (v obývačke sa nachádza klimatizácia LG), kuchyňou (s umývačkou značky BOSCH), kúpeľnou, wc (so zabudovaným záchodom a bidetom značky Geberit) a balkónom pričom každá miestnosť je samostatná a oddelená. Posteľ v spálni je zhotovená na mieru ako aj skrine s úložným priestorom.
Byt sa predáva zariadený. K bytu prislúcha pivnica na prízemí + spoločná kočikáreň.
V bytovom dome sa plánuje kompletná rekonstrukcia (zateplenie + stúpačky + drobné úpravy) čo zhodnotí v krátkom čase nehnuteľnosť.
Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný. K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii vo výške 2 % z konečnej kúpnej ceny (kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnostu, poradenstvo a hypotékarny špecialista).
V okolí je kompletná občianska vybavenosť : zastávky elektricky, autobusy, materská škôlka, stredná škola, pošta a potraviny. Lokalita spadá pod nový systém parkovania vďaka ktorému nie je problém zaparkovať.
Račianske mýto so zastávkami MHD do všetkých kútov Bratislavy, na hlavnú vlakovú stanicu 5 minút,
Vyhľadávaná lokalita s dostupnosťou do centra mesta 10 minút. V priamom okolí sa nachádza Račianske mýto so zastávkami MHD do všetkých kútov Bratislavy, Hlavná vlaková stanica 5 minút, nákupné centrum CENTRÁL s mnohými prevádzkami, športoviskami, bazénom, oddychovou strechou a poliklinikou Procare. Hne'd pod domom zástavka MHD, mestské parčíky, Trnavské Mýto. Voľný čas možno tráviť prechádzkami v okolitých parkoch, na neďalekom zimnom štadióne, kúpalisku Tehelné pole, jazero Kuchajda.

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Rathouská
Telefón:0915952068
E-mail:denisa.rathouska-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.