Delopreality Logo
DÔVERA * EMPATIA * ĽUDSKOSŤ * OTVORENOSŤ * PROFESIONALITA
V ponuke je 10 nehnuteľností.

Klimatizovaný 2 izbový byt s loggiou vo výbornej časti Petržalky - Zrkadlový Háj

Cena:
205 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Fedinova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 54 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 8
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 3856
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt na predaj slnecny 2 izbovy byt s rozlohou - byt 48m2, loggia 4m2, pivnica 2 m2, ktorý sa nacháza na 8 poschoí 12 poschodového omu, ktorý je zateplený, zrekonštruovaná strecha a je monitorovaný kamerovým systémom. Momentalne prebiehaju posledne upravy bytvého domu – výmena stúpačiek (koniec septembra), vymena výťahov za nové (október) a ako posledné sa pristúpi k rekonštrukcii interiéru. V pripade, ak doôde k predaju bytu pred koncom septembra, znášajú náklady spojené s výmenou stúpačiek predávajúci.
Náklady na bývanie už po navýšeni fondu opráv z dôvodu rekonštrukcie domu, výmeny stúpačiek a výťahov je 110 €/ mesiac/ 2 osoby
Byt je kompletne zrekonštruovaný a pozostáva:
- Obývacia izba s jedálenskou časťou o rozhlohe 24 m2, veľkými oknami a vstupom na loggiu kde sa nacháza klimatizácia.
- Samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru vrátane zabudovanej chladničky s mrazničkou, umývačky riadu a práčky, elktrickej rúry a elektrickej varnej dosky.
- Kúpeľňa so sprchou značky Hansgrohe, walk-in sprchovou stenou značky Huppe, umývadlom a toaletou značky Villeroy & Boch so závesným systémom Geberit.
- V chodbe a v spálni sa nachádzajú skrine na mieru z kvalitneho dreva, ktoré ostavaju v byte.
Pri rekonstrukcii bola menená elektroinštalácia s revíznou správou, vyrovnané podlahy, nové stierky, nové zárubne a dvere..
Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú. K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii vo výške 1,5 % z konečnej ceny bytu (kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnostu, poradenstvo a hypotékarny špecialista).
Petržalka je vyhľadávaná lokalita vďaka svojej kompletnosti občianskej vybavenosti. V okolí bytu nájdete množstvo obchodov (Kaufland,Lidl,Terno), kaviarne, reštaurácie, poštu, polikliniku, škôlku. V blizkosti bytu sa nachádza Chorvátske rameno ideálne pre oddych a relax, cyklotrasa s napojenim na hrádzu, jazero Draždiak, dostihová dráha a lesík. Autom do centra je to do 10 min. Pod domom je zastávka autobusu(zastávka Romanova spoje 68, 83, 92, 95, 96, 99, 192, 196, N80, N95, N99). 10 minút od domu sa nachádza električková trať. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové.

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Rathouská
Telefón:0915952068
E-mail:denisa.rathouska-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.