Delopreality Logo
DÔVERA * EMPATIA * ĽUDSKOSŤ * OTVORENOSŤ * PROFESIONALITA
V ponuke je 10 nehnuteľností.

Zrekonštruovaný 3 izbový byt v príjemnej lokalite

Cena:
195 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Ulica: Korytnická
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 70 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 5
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 3820
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v tichej časti Podunajských Biskupíc na Korytnickej ulici. byt je v OV, kúpou voľný a bez tiarch. Byt je vhodný aj ako investičný na prenájom alebo na okamžité bývanie, predáva sa plne zariadený (nie je podmienkou). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 10 rokmi.
Výmera bytu je 70 m2, nachádza sa na 5/12 poschodí zatepleného bytového domu, ktorý je zrekonštruovaný: výťahy, stúpačky, spoločné priestory...
Dispozícia: vstupná predsieň, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, kuchyňa s výstupom na loggiu. Orientácia bytu je na Západ. V okolí je bezproblémové parkovanie.
Náklady u správcu sú 155 €/2osoby
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ( obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, MHD ). V blízkosti je malé nákupné centrum TESCO ( prípadne neďaleko NC HRON ), Pizzeria, Vietnamská rešt. a mnoho iné , detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Hlavným lákadlom je rameno Dunaja so začiatkom cyklistického chodníka vedúceho až do Hainburgu. Takisto je neďaleko Vrakunský park. Zastávka MHD je do 1 minúty od bytového domu.
Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný. K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii vo výške 2 % z konečnej kúpnej ceny (kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnostu, poradenstvo a hypotékarny špecialista).

Maklér:

makler
Maklér:Denisa Rathouská
Telefón:0915952068
E-mail:denisa.rathouska-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.